Forside * Nyheder

Billeder af 55″ OLED TV fra LG


 


LG bekræfter at vi får deres 55″ OLED TV at se på CES-udstillingen, og sender flere billeder at det ultra tynde tv-display.


Forleden dag kunne LG Display, der producerer displays for LG og andre, fortælle at de var klar til at demonstrere et 55″ OLED TV i forbindelse med CES-udstillingen i Vegas om få dage.


Nu bekræfter moderselskabet LG så, at de har bygget færdige prototyper med det store OLED TV, og at også de vil blive vist frem på CES. Billederne i denne artikel viser det nye TV.


LG’s 55-tommer OLED display er 5mm i dybde, og er både lettere end LCD-teknologi og bruger mindre strøm. OLED-teknologien leverer en højere kontrast og flere farver end LCD. En af de helt store forcer er dog opdateringshastigheden på selve skærmen, som er over 1000 gange bedre end LCD.


Det er godt nok tyndt!


Vi vender tilbage med en beskrivelse af vores oplevelser med det i næste uge, når CES-udstillingen i Las Vegas slår dørende op. Det er d. 10. – 13. januar.


  


Forstørret:


Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.