Forside CES CES 2012

CES 2012: Beovision 12, et 65″ plasma TV


Bvi12-11co-b01


Bang & Olufsen lancerede et nyt plasma TV på CES. Det kræver dog den store pengepung at få Beovision 12 hjem og hænge i stuen.

Et 65″ plasma TV kan godt virke som en ren TV-kæmpe, når det kommer op på væggen derhjemme. Men ikke Beovision 12.

Designet af David Lewis Designers byder BeoVision 12-65 på et helt nyt designudtryk, der får det 65″ store TV til at virke helt let og tyndt.

Ud over at benytte et ultratyndt NeoPDP panel fra Panasonoc, så skaber to aluminiumsprofiler bøjet indad i en V-form – én i sort og én i naturlig, højglanspoleret aluminium – en optisk illusion, som giver fjernsynet et tyndt, let og særdeles elegant visuelt udtryk.

Den egentlige ramme er en meget tynd (næsten folie-agtig) sort aluminiumsplade på kun et par millimeters tykkelse, som giver et indtryk af én uafbrudt glasoverflade uden synlige sammenføjninger.

 

Bvi12-11co-03


Dedikeret centerlyd er indbygget

Den integrerede centerhøjttaler er placeret under skærmen og består af fem specialudviklede højttalerenheder dækket af et blødt buet gitter i aluminium. Den kan fungere som centerkanal i et surround-setup.

Ved hjælp af digital signalbehandling løftes centerkanalen op i billedet, så man oplever det som om talen kommer ud af skærmen istedet for nedefra.

Beovision 12 indeholder 4 x 80 watt ICEpower forstærkere til mellemtonerne og 1 x 40 watt til diskanten.

Videomotoren, som håndterer al lydbehandling og billedteknologierne, inkluderer som standard et fuldt 7.1 surround sound-modul.

 

Bvi12-11co-02


Nyeste plasmateknologi

Fjernsynet anvender den nyeste plasmateknologi, som tilbyder en endnu bedre oplevelse i både 2D og 3D. Panelet er et såkaldt NeoPDP panel fra Panasonic, som indeholder nye fosforer med en kortere reaktionstid, hvilket giver en forbedret 3D-præstation såvel som en markant bedre bevægelsespræstation i en 2D-kiggesituation.

BeoVision 12-65 har også Automatic Colour Management, som kompenserer for de aldringstegn, der er karakteristiske for plasmateknologien. I BeoVision 12-65 er robotarmen med kameraet placeret under skærmen, gemt bag højttalerfronten.

 


Bvi12-11co-a01Optimal kiggeoplevelse uanset lysforholdene

Bang & Olufsens Automatic Picture Control teknologi har sensorer, som overvåger alle ændringer i lysforholdene i rummet og straks justerer billedet derefter, således at billedkvaliteten er optimal både om dagen og om aftenen.

Automatic Picture Control sørger for den rette balance af lys fra skærmen, når man ser tv i enten lyse eller mørke omgivelser. Lyssensoren er placeret i det øvre højre hjørne og er designet således, at den opfanger lysforholdene i rummet i en 360 graders vinkel. Dette er gjort med henblik på at opnå en måling af lysforholdene i rummet, som svarer til, hvad det menneskelige øje kan se.

Fjernsynet tilbyder kun én placeringsmulighed: direkte på væggen. Designet af vægbeslaget er ganske unikt, da det er delvist integreret i bagkabinettet, hvilket betyder, at det stort set ikke tilfører dybde til fjernsynet.

 

Bvi12-11co-06


Pris og tilgængelighed

BeoVision 12-65 vil være tilgængelig hos Bang & Olufsen forhandlere i løbet af marts 2012.

Vejledende udsalgspris er kr. 137.900 inkl. videomotoren BeoSystem 3.
 
Bvi12-11co-05

Annonce:
Forrige artikelCES 2012: Sony fremviser hybrid-tablet
Næste artikelCES 2012: LG vandt CES Award
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.