Forside Indhold og distribution Musik

CES 2012: B&O holdt verdenspremiere på BEOLIT 12


CES 2012: B&O holdt verdenspremiere på BEOLIT 12


På 35 sal på The Venetian Hotel var recordere.dk inviteret til verdenspremiere på B&O?s nye B&O PLAY koncept, og direktøren for B&O Tue Mantoni havde taget vejen fra Struer til Las Vegas for at byde en udvalgt skarre fra pressen til eksklusiv præsentation af det første produkt i PLAY serien.BEOLIT 12


Det har været en kendt hemmelighed længe, at der var en Airplay enhed på vej, og designet var også blevet lækket på internettet i november 2011.


BEOLIT 12 er en Airplay højttaler, der også understøtter USB lyd og almindelig audio ind. Lyden er fantastisk, og danske Libratone, skal til at kigge sig over skulderen, for nu har de fået en seriøs konkurrent, der ikke ligesom de fleste andre sender plastik produkter på markedet.


I stedet for at vise en masse billeder, har vi valgt tre videoer, som vi har fået af B&O, så i selv kan se med, og vurdere om B&O BEOLIT 12 er et hitPrisen bliver 5.495 kr. for modellen, der kommer i flere forskellige farver i løbet af januar.


BEOLIT 12 bliver i øvrigt også solgt i Apple Store.


 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.