Forside * Nyheder

CES 2012: Danske MK SoundImage2Vi besøgte MK Sound på CES, hvor de diskede op med lækkerier til hjemmebiografen.

Da det gamle hæderkronede M&K Sound (Miller & Kreisel) måtte lukke i 2007 valgte den daværende danske distributør at opkøbe resterne inklusiv rettighederne til produkterne.

Det er årsagen til at MK Sound (uden &) som firmaet hedder i dag, har et dansk hovedkontor. Men produkterne er fortsat de professionelle, der anvendes i filmindustri, studier og hjemmebiografer verden over.

Demonstrationerne i suiten på CES havde fokus på netop hjemmebiografen. Med et lydsystem som nok kan tilfredsstille selv de mest krævende hjemmebiograf-entusiaster, drevet af en Integra surround-receiver.

Hvis du får lejlighed til at lytte til et hjemmebiograf-setup med MK højttalere en dag, så benyt chancen. Men lad den store pengepung blive hjemme, for det er lækkerier. Indtil da kan der samles inspiration inde på:

http://www.mksoundsystem.com


Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.