Forside * Nyheder

CES 2012: Dynaudio Xeo er verdens første trådløse High-End højttaler


Img_5922


 

Den danske højttalerspecialist Dynaudio kunne stolt præsentere Xeo på CES-udstillingen i Las Vegas. Der er da også tale om intet mindre end en verdenspremiere, der er første gang der bygges trådløs teknologi ind i highend audio højttalere.

Dynaudio Xeo serien består ved introduktionen af Xeo 3 (standerhøjttaleren) og Xeo 5 (gulvhøjtaleren). Begge er trådløse og fjernbetjente aktive højttalere, som giver en helt ny lydoplevelse i klassen.


Un-plug and play

Ingen højttalerkabler, ingen software, ingen IP adresser, ingen D/A konverter, ingen forstærker, kun strøm og en lydkilde og så er der ren musik-nydelse!

Xeo 3 og Xeo 5 modtager musikken i fuld kvalitet (op til 24 bit / 48 kHz) og uden kompression fra Xeo sender-modulet. Her kan du tilslutte alle digitale og analoge kilder. Du kan styre Indgang og volumen fra den medfølgende fjernbetjeningen og skal ikke tænke på andet end nyde musikkens suveræne kvalitet. Om det er fra Ipod, CD, fladskærm, Sonos eller noget helt 5. vil du altid høre den i ægte Dynaudio-kvalitet. Xeo er således en fuld digital aktivhøjttaler med indbygget DAC og fjernbetjent forforstærker.

 

Trådløs lyd, i den kendte Dynaudio-kvalitet

Højttalerenhederne er bygget i hånden i Skanderborg, af en kombination af det bedste danske håndværk og de mest avancerede maskiner.  Xeo 3 består af en 27 mm softdome diskant og en 14,5 cm bas. Xeo 5 har yderligere en ekstra bas, så den kan fylde endnu større lokaler med vellyd.


Xeo 3 og 5 er fuldt aktive, med indbyggede digitale forstærkere og delefiltre.


Dynaudio beskriver lyden som åben, detaljeret og med en fantastisk dybbas. Xeo højttalerne er ægte audiophile-højttalere. 

Lyt i flere rum

Xeo systemet er forberedt til brug i flere rum. Et Xeo sender-modul kan sende til op til 3 sæt Xeo højttalere. Hver højttaler har sin egen fjernbetjening og kan styres individuelt. Højttaleren kan placeres i hvert sit rum / zone i huset og op til 50 m fra senderen. En High End lydoplevelse, nu også trådløst i køkkenet, kontoret, soveværelset eller hvor du ønsker.

 

Priser


  • Xeo 3 Komplet inkl. remote og transmitter: 11.799 DKR
  • Xeo 3 inkl. remote:  9.999 DKR
  • Xeo 5 Komplet inkl. remote og transmitter:  22.699 DKR
  • Xeo 5 inkl. remote:  21.199 DKR
  • Xeo Transmitter (stk.):  1.999 DKR

 

 

Video

Sådan “sælger” Dynaudio den nye højttaler-serie:


Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.