Forside * Nyheder

CES 2012: Google TV kommer til DanmarkImage11Sony lancerer netværksmedieafspiller og Blu-ray-afspiller med Google TV. Dermed er der udsigt til en premiere på Google TV i Danmark senere på året.


Sony er klar med to nye afspillere, der vil levere en helt ny tv-oplevelse. De nye afspillere giver adgang til et udvalg af forskellige apps og muligheden for at browse internettet i høj hastighed.


De leveres med en særlig fjernbetjening der sætter nye standarder for betjening. Den har – udover knapperne – en berøringsfølsom skærm, samt et fuldt baggrundsoplyst tastatur på den modsatte side. Der er også en mikrofon til stemmekontrol, og en gaming-optimeret 3-akset bevægelsessensor.

Med lanceringen af de nye Google-baserede afspillere bliver Google TV tilgængelig i Norden, i første omgang med netværksmedieafspilleren i juni 2012 og med blu-ray-afspilleren i august 2012.

Google TV byder på et væld af multimedieunderholdning. Søgemaskinen samler søgeresultater fra tv-programmer og fra internetindhold såsom YouTube og viser dem i én samlet skærmvisning. Med den seneste version af Google TV-platformen kan du også se indholdet af websites eller apps på skærmen, samtidig med at du ser tv. Brugere kan få glæde af mere end 2000 apps fra Android Market til spil, musik, sport, nyheder m.m. ? herunder 50 apps, som er designet og særligt optimeret til tv-mediet.

Google TV indeholder også Sony Entertainment Network med Music Unlimited, der er Sonys nye, cloud-baserede digitale musiktjeneste med et musikkatalog på mere end 12 millioner sange fra alle de store pladeselskaber samt førende uafhængige pladeselskaber.


Pris og tilgængelighed

Google TV kommer i disse to produkter:

Netværksmedieafspilleren NSZ-GS7 er tilgængelig fra juni 2012 til en vejledende udsalgspris på kr. 1.600,-

Blu-ray-afspilleren NSZ-GP9 er tilgængelig fra august 2012 til en vejledende udsalgspris på kr. 2.600,-


  

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.