Forside CES CES 2012

CES 2012: Hvad kunne du tænke dig at se ?


Steve Balmer fra Microsoft holder sin foreløbige sidste keynote på CES. Næste år er Microsoft ikke udstiller på CES


 


CES 2012: Hvad kunne du tænke dig at se ?


Vi ved det allerede. Næste uge bliver et overflødighedshorn af spændende nyheder på forbrugerelektronikfronten. CES i Las Vegas plejer at vise vejen på alle de nyheder der dukker op frem til sommeren.


Men hvis du for en dag var “recordere udsendt”, hvad kunne du så tænke dig at se ?


Er det Samsungs eller LG’s OLED TV, eller er det Nokias Lumia 900 Windows Phone. Er det en smart lille rørforstærker fra en lokal producent fra Iowa, eller noget helt tredie.


Har du et godt tip til noget ekstraordinært, som ikke er “main stream”, så skriv det i kommentarsporet. Jeres udsendte læser og svarer på de kommentarer der kommer med gode tips.


 


Harddisk optagere


Vi vil naturligvis kigge efter harddiskoptagere, og har arrangeret en tur hos Dream Multimedia, ligesom vi vil kigge efter harddiskoptagere hos alle de store. Især vil vi se om udbuddet af DVB-C optagere er blevet større i år.


 


Danske og nordiske udstillere


Som altid kigger vi på de danske udstillere, der opholder sig i messecenteret og på The Venetian Hotel.


 


Hvad vil du se ?


Fortæl os, hvad du bare må høre mere om. Recordere er på plads i Las Vegas hele ugen, og vil hver dag sende masser af artikler og nyheder fra en af verdens største messer.


Følg med i vores CES 2012 tema

Annonce:
Forrige artikelAndroid Market runder 400.000 apps
Næste artikelEndelig: Sonys musikstreaming LIVE i Danmark
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.