Forside * Nyheder

CES 2012: Panasonic forbedrer sort i 2012 plasma tv

Det ser ud til at Panasonic er nået niveauet fra de hedgangne Pioneer KURO, med deres 2012 plasma TV.

På CES fik vi et kig på Panasonics nye plasma TV, i en testopstilling med sidste års modeller. Og det er lykkedes dem at skabe en serie TV med et forbedret sortniveau.

Annonce:

I et sidelokale på Panasonic-standen på CES kørte de en række tekniske demonstrationer, hvor man med egne øjne kunne se de forbedringer der er i 2012-modellerne i forhold til 2011-modellerne.

Et af fokus-punkterne i den demonstration handlede om sortniveau, og i 2012-modellerne bliver sort virkelig sort. Med 2012-modellerne er Panasonics ingeniører startet forfra igen, og samlet erfaringerne i et nyt plasma panel som de kalder Neoplasma Black 2500.

Tallet 2500 stammer fra en anden ny teknik som de kalder 2500 Focus Field Drive, en forbedret styring af plasma panelerne.

Der var tydelig visuel forskel i sortniveau imellem 2011-modellen og den nye 2012-model. Sort er mere sort i den nye modeller.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.