Forside CES CES 2012

CES 2012: Parrot lancerer AR.Drone 2.0Parrot afslører i dag på CES deres AR.Drone 2.0, en ny generation af den berømte quadricopter, som styres via wi-fi med en smartphone eller tablet.
 
Parrot AR.Drone 2.0’s nye features inkluderer:  • HD-kamera – For første gang får frontkameraet på AR.Drone en opløsning på 1280×720 og viser dermed klare billeder i HD-kvalitet.


  • Optag og del dine oplevelser – Takket være den nye app AR.FreeFlight 2.0, som man styrer med, kan spillere nu optage deres egne HD-videoer og dele dem med andre spillere i det store online AR.Drone-community.


  • En ny brugerflade – med app’en AR.FreeFlight 2.0 kommer en helt brugerflade og endnu flere muligheder; f.eks. får spillere nu overblik over deres bedste flyvevideoer, de får adgang til gratis softwareopdateringer, og app?en giver direkte adgang til de mange AR.Drone-spil.


  • Mere intuitiv styring med ‘Absolute Control’ – Parrots patenterede ‘Absolute Control’-styring giver spillere mulighed for en endnu mere intuitiv kontrol over AR.Drone. AR.Drone 2.0’s frontkamera kan nu præcist følge og tilpasse sig telefonens eller tablet’ens bevægelser.


  • Nyt design – Parrot AR.Drone 2.0 kommer i et helt nyt design med to skrog lavet af materialet PA66, som også bruges til at fremstille kofangere på biler. Både indendørs- og udendørsskroget er let og solidt, så AR.Drone er beskyttet.
 
 
AR.Drone 2.0 kommer til Danmark senere i 2012

Prisen er endnu ikke fastlagt

Annonce:
Forrige artikelCES 2012: LG’s OLED TV gav flere spørgsmål end svar.
Næste artikelYouSee var nede i hele landet
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.