Forside CES CES 2012

CES 2012: Samsungs 2012 TV – Oplev fremtiden

Med årets TV fra Samsung kan fjernbetjeningen snart gå på pension. For i år lancerer Samsung nemlig TV som kan styres via bevægelser eller tale.

Det bliver altså muligt at skifte kanal, skrue op og ned for lyden og sågar surfe på nettet blot ved at fortælle TV?et hvad det skal gøre, eller give kommandoer med hånden. Det er ikke science fiction, det er ikke fremtiden. Det bliver en realitet i 2012. Men for dem der foretrækker at zappe, som man gjorde i 2011, følger der ikke bare én men to fjernbetjeninger med.

Da Samsung lancerede LED-TV blev der sat en ny standard for billedkvalitet. Siden da har Samsungs ingeniører fortsat produktudviklingen, og visse TV-modeller får nu Dual-Core processorer på 1 GHz.

Det gør det muligt at have flere af TV?ets applikationer i gang samtidig, og du kan uden problemer skifte mellem dem. Via Samsung App kan du downloade apps, men på dette års modeller er der allerede en række pre-installerede apps: En app hvor familien kan dele tanker og billeder ligesom på de sociale medier, en trænings-app med videoer til træning og en tredje app med pædagogiske spil til børn.

I alt kommer der 28 forskellige TV til Danmark, 21 LED-TV, seks plasma-modeller og en LCD-model. Størrelsen varierer fra 19 tommer til hele 65 tommer. Topmodellen er et 3D LED-TV i 8-serien med Samsungs nye U-formede fod.

Samsung begynder lanceringen af de nye lyd- og billedprodukter fra marts.

Til efteråret kommer Samsung også med et 55″ OLED TV. Læs mere om det her!

Vi har set Samsungs nye TV-kontrol via tale- og fakter. Mere om det senere… 

Annonce:
Forrige artikelCES 2012: Her er Samsungs Super OLED
Næste artikelCES 2012: LG har fokus på design i deres 2012 TV
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.