Forside * Nyheder

CES 2012: Sonys 2012 TV lineup


 


Sony har til 2012 modellerne i monolith design skabt en ny fod, der næsten får TV’et til at svæve på hylden, og der er indbygget højttalere i foden.

De nye BRAVIA-tv byder også på en forbedret billedprocessor, X Reality PRO, som forbedrer oplevelsen af billeder/signaler i dårlig kvalitet. Desuden gør teknologien også 2D- og 3D-billeder mere skarpe.

Alle modeller har trådløs WiFi nu, og Sony Entertainment Network-tjenesten vokser hele tiden og giver dig nye muligheder for at opleve flere kanaler, flere apps og flere internetservices. Der er eksempelvis lige tilføjet mere musik via Music Unlimited.

Udover integration til Twitter, Facebook og Skype kan du på alle Sonys internetkompatible tv også se og gense udvalgte tv-programmer.

Film, tv-programmer og videoindhold opbevaret på din pc – eller selv billeder lagret på din smartphone ? får nyt liv med teknologierne Intelligent Connect og Wi-Fi Direct. Så snart dit tv er forbundet til dit hjemmenetværk, kan du streame alt indhold trådløst til dit tv.

Du kan smide billeder og musik direkte over på dit tv med en enkelt håndbevægelse, ligesom du kan gribe en hjemmeside, du har browset rundt på, og tage den med dig.

Om et par uger holder Sony et nordisk event, hvor vi vil få lejlighed til at lære mere om 2012-nyhederne.
 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.