Forside * Nyheder

CES 2012: Stream indhold fra blu-ray til tablet

Samsung kommer med et nyt tilbud i år, hvis du køber deres topmodel harddisk-recorder.

I år skulle det nemlig blive muligt, at sende indhold rundt i hjemmet trådløst, til gennemsyn på smartphone eller tablet.

Annonce:

Samsung giver et smugkig på standen her på CES, men uden at kunne fortælle i detajler endnu, om hvordan det vil komme til at virke.

Men vi forestiller os muligheden for at se tidligere optagelser, på husets bærbare afspillere. Det kunne være at optage nogle børneudsendelser, og så lade børnene se dem på tabet-computeren senere.

I år kommer der harddisk-recordere både med og uden indbygget blu-ray afspiller. Med blu-ray vil de komme i tre størrelser: 320GB, 500GB og 1TB. Uden blu-ray bliver det 500GB og 1TB.

Harddiskoptagerne kan både bruges til digitalt tv fra kabel-tv (DVB-C) og fra egen antenne (DVB-T og DVB-T2). T2 lyder lovende, for så vil det også være muligt at se TV 2 HD og de andre HD-kanaler når Boxer går i luften med HD-udsendelser via DVB-T2 d. 1. april i år.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.