Forside * Nyheder

CES 2012: Vind eller forsvind for Google TV ?


LG’s Smart TV, der også har Google TV indbygget.


CES 2012: Vind eller forsvind for Google TV ?


For mange, er Google TV en død platform, der slet ikke fik leveret det den lovede, men Google har kæmpet for at løfte platformen op og frem igen, og måske CES 2012 bliver en ny start for Google TV ?


LG har allerede indgået aftale med Google TV, og vi forventer at se Google TV funktionalitet på nogle af de nye TV som LG præsenterer på mandag i Las Vegas. Sony, Samsung og Vizio har også annonceret at de kommer med nye Google TV enheder i 2012, men har ikke løftet sløret endnu, om det bliver på CES vi bliver klogere.


Vind eller forsvind


2012 er for alvor ?Vind eller forsvind? for Google TV, der skal ud i butikkerne for at vinde marked. Apple?s TV satsning banker på døren, og stigende on-demand tjenester fra signaludbyderne gør det svært at få en markedsandel på det voksende marked for Internet baseret TV.


Recordere.dk er på plads i Las Vegas, og vi deltager på mandag på alle de store pressemøder hos Samsung, LG, Panasonic osv, og allerede når du vågner tirsdag vil du være meget klogere på, hvor stærkt eller svagt Google TV står i 2012.


 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.