Forside Indhold og distribution Film

Få Hulu Plus på din Android


Kindle Fire, Google Nexus og Vizios tablet er blandt de få enheder, der indtil nu har kunnet køre Hulu Plus eksklusivt.


 


Den amerikanske streamingtjeneste, Hulu Plus, har indtil videre kun være tilgængelig i app-form til iOS og nogle få, udvalgte Android-enheder. Men et nyt hack gør den installérbar på alle Android-mobiler og -tablets.


Hvis du hører til i den voksende gruppe af mennesker, der “snyder systemet” og har skaffet sig adgang til amerikanske streaming-tjenester såsom Netflix, iTunes USA og Hulu, så er der godt nyt. Hackergruppen XDA Developers, der specialiserer sig i at hacke mobile enheder, har lavet en version af Hulu Plus, som du kan installere på en hvilken som helst Android-enhed. Og det betyder, at alle nu kan få adgang til at se amerikanske TV-serier, dagen efter, de er blevet sendt i USA.


Det har ellers kun været ganske få, udvalgte Android-tablets og -mobiler, som kunne køre Hulu Plus-app’en, men den nye, hackede version af app’en kan installeres på hvilken som helst Android-dims. Du kan læse mere om app’en og downloade den HER.


Du skal dog stadig have et Hulu Plus-abonnement for at bruge app’en, og det kræver en amerikansk adresse og et amerikansk kreditkort. Det første kan du få på myus.com, og du kan købe forudbetalte, amerikanske kreditkort HER. Ved at bruge Unblock-us.com kan du snyde din Android-enhed til at tro at den befinder sig i USA.

Annonce:
Forrige artikelIngen iPad 3 i denne omgang
Næste artikelNy stor konkurrence på vej
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.