Forside * Nyheder

Hæng ud med Præsident Obama på Google+


 


Også den kommende præsidentvalgkamp vil blive ført på sociale medier. Og Google+ har lige trukket et es ud af ærmet i form af en såkaldt Google+ Hangout, der vil inkludere et besøg fra Barack Obama.


Sent mandag aften kan Google+-brugere komme til at hænge ud med Præsident Obama. Det sker ganske vist virtuelt, i form af et såkaldt Google+ Hangout.


 Kl. 17.30 Washington-tid, hvilket er kl. 23.30 dansk tid, vil Obama hoppe på Google+ og svare på udvalgte spørgsmål stillet af fem udvalgte amerikanere. Men alle kan følge med i seancen, som man kan se HER på Det Hvide Hus’ Google+-profil. Google+ Hangouts er en chatrums-lignende feature på Google+, som primært benyttes af det gryende sociale netværks mange brugere. Men nu er det altså også blevet en del af den amerikanske valgkamp.


Det er et stort scoop for Google, og noget, der måske kan få nogle nye brugere til at oprette en Google+-profil. For Obama er det dog “business as usual.” I 2008, da han blev valgt, skete det blandt andet via en stor social medie-kampagne, anført af Chris Hughes, der var med til at stifte Facebook.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.