Forside Nyheder

Her er årets mobil 2011


iPhone 4S, Samsung Galaxy Nexus og Samsung Galaxy S II var blandt kandidaterne til Årets Mobil 2011. 


Køberne har talt, og peget på årets absolutte favorit. Tjek her om det blev Nokia, HTC, Apple, Samsung, LG eller en anden der løb med sejren.


Én smartphone har fået hovedparten af stemmerne, da mobilkøberne blev bedt om at udpege, hvad der var årets bedste mobil i 2011.


Der er ingen tvivl om, at Apples iPhone stadig er en af de allermest populære smartphones, men det er ikke den telefon, at læserne på Danmarks største online magasin om mobiltelefoner, Mobilsiden.dk, peger på, når de bliver spurgt om, hvilken telefon der fortjener titlen som ?Årets Mobil 2011?.


Blandt de telefoner der deltog i afstemningen, var der én HELT sikker vinder, nemlig Samsung Galaxy S II, der løb med 41,85 procent af stemmerne.


Sagt på en anden måde, så har Galaxy S II fået flere stemmer, end de øvrige fire produkter på top fem, har fået tilsammen.


Nummer to var Apple iPhone 4S med 14,51 procent af stemmerne, mens et andet Samsung-produkt satte sig på tredjepladsen, Galaxy Nexus, som Samsung har produceret i et samarbejde med Google. Mobilen nåede først de danske butikker i slutningen af 2011.


 


Nokia overrasker


Nokia har siden Nokia N95, der i 2006 var banebrydende, været dømt totalt ude af smartphone-markedet ? særligt den første iPhone i 2007, fik Nokia til at falde ud af købernes bevidsthed.


Afstemningen tyder dog på, at Nokia får et godt 2012. Nokia Lumia 800, den første med det nye Windows Phone-system fra Microsoft, nåede overraskende ind på fjerdepladsen.


Dermed må HTC, der de sidste par år har været ganske dominerede, tage til takke med en femteplads for produktet HTC Sensation.


 


HTC er ikke hot mere


I 2010 og 2009 var det HTC der løb med den eftertragtede titel. Det var for produkterne HTC Desire og HTC Hero, men tallene fra 2011-afstemningen viser tydeligt, at HTC ikke længere er så hot et brand i Danmark, som det har været.


Mens HTC på ét produkt i 2011 fik hver fjerde stemme, må producenten nu nøjes med under 10 procent af stemmerne, fordelt på ni forskellige produkter.


 


Top 5 for 2011 – valgt af brugerne  1. Samsung Galaxy S II
  2. Apple iPhone 4S
  3. Galaxy Nexus
  4. Nokia Lumia 800
  5. HTC Sensation

 Om afstemningen


Afstemningen er udført mellem den 23. december 2011 og 2. januar 2012.


Der er afgivet lidt under 5.000 stemmer. De 39 telefoner der har deltaget i afstemningen, er alle testet af Mobilsiden.dk i det forgangne år.


Afstemningen siger ikke noget om, hvilken telefon der er den mest solgte.


Mobilsiden.dk er Danmarks største online mobilmagasin, der i 15 år har fulgt udviklingen på mobilmarkedet.


Hovedparten af læserne er mænd mellem 20 og 39 år, der besøger mobiluniverset i et privat ærinde.


Kilde: mobilsiden.dk

Annonce:
Forrige artikelLGs OLED-tv kan købes til efteråret
Næste artikelRørforstærker dock til smartphone
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.