Forside * Nyheder

Kinect på vej til laptops


 


En ting er, at den kommende Windows 8 primært bliver touch-fokuseret. Men nu ser det ud som, om fremtidens laptops kan styres med vink og fagter.


Microsoft er på vej med teknologi, der gør det muligt at bygge et Kinect-modul ind i en laptop-skærm. Det har en journalist fra iPad-avisen The Daily fundet ud af. Efter sigende skulle Microsoft være ret langt fremme i et samarbejde med bl.a. Asus om at bygge Kinect ind i laptops, hvilket altså betyder, at man f.eks. vil kunne styre Windows med talekommandoer og fagter, samt spille Kinect-kompatible spil på den bærbare computer.


På CES-messen viste Microsoft blandt en Kinect-udgave af spillet Mass Effect 3 frem, hvor man kan råbe til Kinecten, at den skal få ens spilkarakter til at skifte våben, smide granater med mere. Det er funktioner som disse, der kan gøre indbyggede Kinect-moduler til en meget interessant feature for laptop-brugere.


Det forventes ikke, at Microsoft selv vil levere Kinect-hardwaren til computerproducenterne, men i stedet licensere teknologien ud. Der går også rygter om et Kinect-forbundet TV og en Kinect-settop-boks, men disse rygter er langt mere løse.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.