Forside * Nyheder

Lumigon tæller ned til Mobile World messen


 


Der har været stille om Lumigon, den danske producent af en ny Android smartphone. Men nu tæller de ned til udstillingen Mobile World i Barcelona.


Den danske projekt, med at producere en highend Android smartphone har været lang tid undervejs, men nu tyder det på at de er ved at gøre sig klar til lanceringen.


Lumigon Mobile Phones har udskudt lanceringen flere gange nu, og flere var begyndt at tvivle på om projektet overhovedet blev til noget. Men nedtællingen til udstillingen Mobile World Congress i Barcelona om en måned tyder på at de endelig er blevet klar.


Hvilke specifikationer den nye danske smartphone får må vi dog afvente at se. Der har tidligere været specifikationer på Lumigons hjemmeside, men de er fjernet nu til fordel for nedtællingsuret.


Om den nye smartphone vil ligne de tidligere udsendte produktbilleder, må vi også vente med at se. Mobile World udstillingen i Barcelona åbner den 27. februar, og recordere.dk vil være onsite for at tjekke nyhederne ud.


Se også: TEMA om Mobile World 2012


 



 


Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.