Forside CES CES 2012

Nu kommer Sonys foldbare Android tablet


Sony præsenterer Tablet P. Den lille foldbare tablet har været længe undervejs, men nu er den klar.


Sony Tablet P byder på to berøringsfølsomme skærme, som kan arbejde sammen som én stor skærm eller benyttes til forskellige formål.


Du kan f.eks. se video på den ene skærm, mens du bruger den anden skærm som fjernbetjening. Eller du kan tjekke e-mail på den ene skærm, mens du bruger den anden som tastatur.


De to skærme kan også kombineres til én stor, når du f.eks. browser på nettet.


Sony Tablet P?s sammenfoldelige design giver dig mulighed for at tage enheden i jakkelommen eller putte den i tasken, så du nemt kan have den med dig overalt. Du kan endda vende Sony Tablet P om på langs og bruge den til at læse e-bøger på, præcis som var det en almindelig bog.


Sony Tablet P vejer kun 372 gram, indeholder den mobile processor NIVIDIA Tegra2 og tilbyder internetforbindelse via Wi-Fi og 3G. De to 5,5? store berøringsfølsomme skærme kan foldes sammen, så enheden får en samlet størrelse på kun ca. 79x180x26 mm. ? lille nok til at have med i jakkelommen.


  


Specielle Apps


Sony Tablet P indeholder en række præinstallerede, unikke apps fra Sony:  • Social Feed Reader, som kombinerer Facebook og Twitter i et enkelt feed for en mere overskuelig og let læsning.
  • Music Player, som giver dig mulighed for at navigere rundt i dit musikbibliotek, oprette dynamiske spillelister med SensMe-funktionen, se albumcovers og billeder samt mulighed for at finde relateret indhold online. Med et enkelt tryk på et ikon kan du ?smide? indhold direkte fra Sony Tablet P til en anden DLNA-enhed i dit netværk ? eksempelvis dit HiFi-system.
  • Video Player, som lader dig søge i dit videobibliotek og afspille video, søge efter scener og ?smide? indhold direkte til andre DLNA-enheder såsom dit BRAVIA-tv.

  


Tilbehør


Blandt tilbehøret til Tablets P findes en AC-adapter, et genopladeligt batteri, LCD-skærmbeskytter, forskellige bæretasker, USB-adapterkabel og Bluetooth-tastatur.


 


Pris


Vi jagter endnu den officielle danske pris. Men ifølge andre medier, lander den omkring 5.000,- kr.

Annonce:
Forrige artikelPioneer: Netværkslyd til musikelskeren
Næste artikelKodak på konkursens rand
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.