Forside Nyheder

Nu lander Nokias Windows Phone snart

 Går du og venter på Nokia Lumia 800, så er der kun få ugers ventetid endnu. Den lander i de danske butikker d. 20. januar.


Går du også og venter på Nokias nye darling? Så er der godt nyt. Den kommer godt nok ikke lige i disse dage, men om få uger.


Nokia Lumia 800 er den første smartphone fra Nokia, som bygger på Microsofts styresystem til smartphones, Windows Phone 7,5. Det byder bl.a. på en udvidet social tilgang, med eksempelvis one-touch-adgang til dine sociale netværk og enkel gruppering af kontakter.


Nokia Lumia 800 giver også øget integration, hvis man i forvejen er bruger af produkter fra Microsoft ? herunder integration til Xbox Live, Office og instant messaging-systemer som Microsoft Lync. Endvidere bringer Nokia også sin velkendte kort-løsning til Nokia Lumia 800, som ud over en almindelig GPS-baseret kortløsning også har dedikeret stemmestyret navigation til bilen.


Lumia 800 har høstet roser for designet. Smartphonen er designet af ét enkelt stykke gennemfarvet polycarbonat, der nærmest glider over i den let kurvede, berøringsfølsomme skærm af det hårdføre Gorilla-glas.


Den nye smartphone kommer i farverne sort, magenta-rød og cyan-blå.


 


Pris og tilgængelighed


Prisen lander omkring 3.900 kroner uden abonnement.


Den frigives til salg i Danmark d. 20. januar 2012

Annonce:
Forrige artikelNy prisguide på recordere.dk
Næste artikelMordaunt Short Mezzo 8
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.