Forside Nyheder

Nye batteriopdateringer til Lumia 800


Nokia Lumia 800 lander i Danmark på fredag ? Men forhåbentlig uden batteriproblem.


 


Nokias Windows-mobil lander først på butikshylderne i morgen, men allerede nu er der en softwareopdatering ude til den – og endnu en er på vej.


Nokia Lumia 800 lander først ude i butikkerne i morgen, men mobilen har været til salg i andre europæiske lande siden sidste efterår. For det meste har Lumia 800 fået masser af ros og flotte omtaler, men enkelte modeller har også været ramt af et problem med batteriet, så det løber tør for strøm på ingen tid.


Nogle af de anmeldereksemplarer, som Nokia har udlånt i Danmark, har også været ramt af problemet, og vi venter spændt på at se om finnerne har fået fikset firmwaren på de mobiler, der ryger ud i butikkerne.


Nokia har i dag udsendt en firmwareopdatering til Lumia 800, der skulle hjælpe på batteriet, men nu skriver Nokia på sin britiske Twitter-profil, at der kommer endnu en softwareopdatering over de næste to uger.


Danske købere af Lumia 800 kan altså se frem til en softwareopdatering i slutningen af månden, men vi krydser fingre for, at vi helt slipper for batteriproblemet herhjemme.


Spørgsmålet er hvor godt Lumia 800 vil sælge nu hvor vi allerede ved, at en efterfølger er på vej.

Annonce:
Forrige artikelSony afslører to nye androider i Barcelona
Næste artikelSony Ericsson bløder
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.