Forside Nyheder

Pure radioer får optagefunktion


 


Nu kan radioprogrammet gemmes i digitalradioen. Dog er der kun plads til et program ad gangen.


Pure kan nu præsentere One Classic Series II, som er den tredje generation af digitalradioer fra Pure, og en ny funktion er “Listen Later” – Hør senere.


Med “Listen Later” kan du indstille din One Classic Series II så den gemmer et favoritprogram dagligt eller ugentligt, på hverdage eller i weekender eller kun en gang, så du kan afspille det senere. Derefter vælger du, hvilket program du vil gemme, ved at trykke på knappen “Listen Later” for at indstille tid, varighed*, hyppighed og station.


Man kan gemme programmer med en varighed på mellem 30 og 180 minutter afhængigt af stationens bitrate. Jo lavere bitrate, desto mere kan man gemme af programmet.


Blandt de øvrige funktioner kan nævnes FM, en brugervenlig tone- eller radioalarm med sleep timer, køkkenur, pause og tilbagespoling af live digitalradio, 30 forudindstillede stationer, Intellitext, som giver dig adgang til tekst fra deltagende programmer inden for sport, nyheder eller trafikradio, når du ønsker det, textSCAN, som sikrer, at du kan pause og kontrollere rulletekster samt indgang til iPod/mp3-afspiller.


 


Pris og tilgængelighed


Pure Classic Series II koster kr. 749,-


Kommer på markedet her i første kvartal af 2012.

Annonce