Forside Indhold og distribution Film

Se Waoo-filmene på andet end stuealteret


 


Hos Waoo! kan man nu se de samme lejefilm på nettet som i TV, og man kan se filmene på nettet uafhængigt af præcis hvornår de ses på TV?et


Nu er filmkiggeriet ikke bundet til stuealteret.  Kunder hos TV-distributøren Waoo!?s kunder kan nu både se en lejefilm på en computer på deres Waoo! fiberbredbåndsforbindelse, samt på flere TV samtidig.


Kunderne behøver heller ikke at være det samme sted i filmen, mens de ser den. De kan eksempelvis starte filmen op med en halv times mellemrum på en computer og på et eller flere TV. Filmen kan ses for samme lejepris på både TV boks og computer.


Kvaliteten af streamingen er op til 3 Mbit/s, markedets højeste ifølge Waoo. Det kan nyere computere udnytte, men benyttes en ældre computer tilpasses hastigheden automatisk via Waoo’ adaptive streaming.


?Det ville endda ikke være noget problem for os at øge streaming-hastigheden yderligere” siger Anders Christjansen.


Waoo Web-TV er en del af deres store TV-pakke. I første omgang lanceres lejefilm på nettet til PC og til Mac.

Annonce