Forside Nyheder

Sharp omdanner whiteboardet til en kæmpe touch skærm


Sharps bud på en fuldelektronisk whiteboard-tavle kommer nu til Danmark. Der er tale om en 70″ stor LCD-skærm med LED bagbelysning og touch betjening.


Med en størrelse på 70 tommer, enkelt brugerflade og mange smarte finesser har Sharps nye touchskærm PN-L702B mange anvendelses muligheder. Den passer både til skoler, undervisningslokaler, kontor samt som flytbar informationsskærm.


På den store billedskærm kan man vise både præsentationer, skrive og tegne i hånden. Man kan også scanne et dokument ind og vise det på skærmen. Resultatet kan udskrives eller gemmes som fil som dokumentation og til videre bearbejdning.


Den nye touchskærm er let at bruge og betyder således at møder, uddannelse og videokonferenser bliver meget mere effektive ved  interaktivt arbejde og enkel doku­mentation. Flere forskellige mediekilder kan tilsluttes eks. multifunktionssystem og videokamera.


Skærmen har en høj lysstyrke og dyb sort gengivelse. Den genkender præcist hvor brugeren berører skærmen, enten med fingrene eller den medfølgende pegepen. Den sikre at det bliver let at skrive og tegne på touchskærmen med stor præcision. Indholdet på skærmen kan også forstørres eller roteres og hånd­skrevne anmærkninger kan markeres og flyttes i billedet.


Ligesom på en smartphone kan man også bladre igennem en præsentation ved at bevæge fingeren hen over skærmen, og man kan zoome ved at samle eller sprede 2 fingre.


Det endelige billede, med alle indførte påtegnelser,  ændringer og marke­ringer, kan gemmes og skrives ud direkte – alternativt e-mailes. Skærmbillederne kan også udskrives direkte til printere på netværket.


Den danske pris er ikke oplyst.

Annonce