Forside Indhold og distribution Musik

TDC Play nu på Windows Phone


TDC Play ankommer til Windows Phone samtidig med den danske lancering af Nokia Lumia 800.TDCs populære musiktjeneste er snart tilgængelig til Windows Phone. – hent app’en fra den 20. januar


Microsofts Windows Phone-platform får endnu et boost i Danmark med TDCs lancering af en app til firmaets musiktjeneste; TDC Play. Den danske telegigant fortæller, at app’en er blevet hentet knap 300.000 gange til iPhone og Android, og at man har store forventninger til Windows Phone-platformen, ikke mindst med den snarlige danske lancering af Nokia Lumia 800


“Alle kan bruge TDC Play på mobilen, men TDC Play app’en er en rigtig god service og oplevelse, som vi også gerne vil give kunder med en smartphone baseret på Windows Phone,” siger mobildirektør Johan Kirstein Brammer, TDC Privat.


TDC håber at app’en kan være med til at skabe interesse om Windows Phone-mobilerne, som firmaet har fire af i sortimentet; HTC TITAN, HTC Radar, Samsung Omnia og altså Nokia Lumia 800, der lanceres den 20. januar. 


“Om ganske kort tid starter vi salget af Nokia Lumia 800, som er baseret på Windows Phone. Vi mener, at TDC Play app’en er en vigtig motivation for at købe den anmelderroste smartphone,” siger Brammer.


Det er næppe et sammenfald, at TDC Play også vil kunne hentes fra Windows Market fra den 20. januar, men det er alt sammen positivt for Microsofts mobilplatform.


TDC Play frit tilgængelig for TDCs og YouSees kunder. Ved udgangen af 2011 havde TDC Play i alt leveret 408 millioner streams og downloads på tværs af mobil, web og tv, siden tjenesten blev lanceret tilbage i april 2008.


Der er over 15 millioner forskellige musiknumre på TDC Play.


Du kan læse mere om TDC Play på Windows Phone her!

Annonce:
Forrige artikelCES 2012: Velodyne putter bas i earphones
Næste artikelCES 2012: Pioneer AppRadio 2: smartphone-apps i bilen
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.