Forside Nyheder

Windows 8 kan vendes


 


Der bliver mindre og mindre tvivl om, at Microsoft satser hårdt på tablet-markedet med den næste version af Windows. Nu er det bekræftet, at Windows 8 også understøtter en række sensorer, der er typisk for tablets.


Hvad ville en touch-telefon eller en tablet være uden muligheden for at vende den, som du har lyst? Ret irriterende, ikke? Dette faktum er ikke gået Microsofts næste forbi i forbindelse med udviklingen af Windows 8, hvor strategien som bekendt er “Touch First”.


Manden, der er i front for projektet, Steven Sinofsky, har på Microsofts officielle Building Windows 8-blog afsløret, at Windows 8 kommer til at understøtte alle mulige slags sensorer, såsom gyroskoper, accelerometre, magnetometre, samt ikke mindst lyssensorer. De sidstnævnte skal blandt andet bruges til at omstille skærmens indstillinger, sådan at den er nemmere at se på i dagslys, eller til at dæmpe skærmens lysstyrke for at spare batteri, når brugeren befinder sig i mørke.


Windows 8-teamet har allerede proklameret, at Windows 8 kommer til at understøtte en række mobile bredbåndsstandarder. Der kommer en åben betaversion af Windows 8 til februar, og man forventer en officiel launch af det nye styresystem til sommer, hvorefter en række Windows 8-tablets også vil blive lanceret af forskellige producenter.


 

Annonce