Forside MWC MWC 2012

Windows Phone får Skype og Google+


Alt tyder på at du snart vil kunne kommunikere via Skype og Google+ direkte fra meddelelsescentret i Windows Phone.Du vil snart kunne sende beskeder og foretage videoopkald via Skype og Google på din Windows-mobil.


Microsoft arbejder på at integrere Skype og Google+ i Windows Phone, så du kan sende beskeder, foretage stemme- og videoopkald direkte fra din Windows Phone uden brug af selvstændige apps.


Websiden Pocketpc.ch har fået fingrene i en betaudgave af operativsystemet, hvor Microsoft eksperimentere med integrationen af de to tjenester. Skal vi tro gutterne, så fungere chat og videoopkald via Skype ganske fint, men der er stadigvæk problemer med VoIP-opkald. Google+-integrationen er angiveligt endnu mere ustabil og klarer beskeder, men ikke video- og stemmeopkald.


Det er usikkert, hvornår Microsoft er klar med softwaren, men vi krydser fingre for, at softwaregiganten har nyt at fortælle på Mobile World Congress, der løber af stablen i Barcelona fra den 27. februar til den 1. marts.

Annonce