Forside * Nyheder

Bedre lydkvalitet på Spotify


 


 


Nu kan du også komme op på 320 kbps-lydkompression, via den svenske musikstreaming-tjeneste, når du bruger en mobil afspiller.


En af hoved-ankerne mod streamingtjenester som Spotify er lydkvaliteten.


Især på den mobile front kører musikken som regel i en temmelig komprimeret kvalitet, for at sikre en jævn strøm af musik, og for ikke at overbelaste båndbredden på ens smartphone. Men er man ejer af en iPhone eller iPad og hører musik via wi-fi i hjemmet – eller hvis man bare har en supergod mobilforbindelse – så kan man nu få kvaliteten langt højere op end før, når man hører musik via Spotify.


I den nyeste version af Spotify-app’en til iOS er der nemlig nu tre lydkvalitets-niveauer: ‘Low Bandwidth’, ‘High Quality’ og ‘Extreme’. Og det er den sidste, der lige er kommet til, og som lover 320 kbps-kompression i musikken.


Tidligere har man skullet lytte via en computer eller en anden stationær enhed for at høre musik i op til 320 kbps-kvalitet fra Spotify. Men nu kan man altså også gøre det på mobile enheder, foreløbig dem, der står Apple på.


At høre musik fra Spotify i ‘Extreme’-kvalitet kræver dog et premium-abonnement. Så kan man til gengæld også høre musikken offline i samme kvalitet.


Find Spotify i iTunes

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.