Forside Nyheder

Dropbox klar til kamp mod Google og Apple


Med foto upload fra smartphones gør Dropbox sig klar til kampen om skyen, mod giganter som Apple og Google.


De fleste kender nok Dropbox. Dem der giver muligheden for at gemme filer ude på internettet (i skyen), så man nemmere kan tilgå dem fra alle sine enheder som computer, tablet og smartphone.


Nu udvider de deres App til Android, så du også kan uploade billeder i høj opløsning til dropbox-folder med et enkelt klik. Det skriver Reuters. Samme muligheder følger til Apple-enheder senere.


Forleden annoncerede Google en lignende mulighed, for på en enkel måde at uploade billeder til deres cloud-service under Google+ kaldet Google Drive.


I dag hvor smartphones i stigende grad erstatter digital-kameraet som det kamera man altid har ved hånden, der øges behovet for at kunne dele sine billeder hurtigt og enkelt. Og med forskellige former for lagerplads i skyen, som både Apple, Google og Microsoft er ved at opbygge og udbygge, der øges konkurrencen om kunderne.


Her er det mindre uafhængige firma Dropbox, som giver de første 2GB gratis, blevet et populært alternativ til de store. Og bossen Drew Houston fortæller til Reuters at vi kan vente mere på den sociale side i år, altså muligheden for at dele forskelligt indhold med vennerne på en enkel måde.


Dropbox har 50 millioner brugere.

Annonce