Forside * Nyheder

Expert-kæden ud med gigantisk underskud


 


Den trængte elektronikkæde tilføres nu en halv milliard kroner, som en økonomisk saltvandsindsprøjtning.


Expert-kæden får nu en økonomisk saltvandsindsprøjtning på hele 500 millioner norske kroner, skriver CRN med kilder i norske medier som Finansavisen.


Baggrunden er at radio-tv kæden har tabt flere hundrede millioner kroner i 2011, som følge af et dårligt driftresultat samt ifølge rygter i finansverdenen også en nedskrivning af goodwill. De foregående år var ikke meget bedre. I 2010 havde kæden et underskud på 122 millioner norske kroner, mens det i 2009 var 138 millioner norske kroner.


Hos Expert erkender bestyrelsesformand Svein Sivertsen at der er økonomiske udfordringer, men ønsker ikke at kommentere på rygterne om nedskrivning af Goodwill, fortæller CRN. Han afviser dog at Expert-kæden skulle være på vej mod konkurs.


Expert ejes af Awilhelmsen Capital. De skyder ifølge norske medier nu 250 millioner norske kroner ind i kæden, for at få den norske finanskoncern DNB til at låne dem et tilsvarende beløb.


Det er det svenske marked som er en hovedpine for Expert-koncernen.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.