Forside Nyheder

Google tester hemmelig underholdningsenhed


Vi ved ikke, hvad det er som Google vil teste i medarbejdernes hjem, men vi gætter på at det er relateret til firmaets [email protected]


 


Google vil teste prototype af en underholdningsmaskine i sine medarbejderes hjem, afslører ansøgning til den amerikanske Federal Communications Commission.


Google er på vej med en eller anden form for underholdningsmaskine til hjemmet. Firmaet har ansøgt den amerikanske Federal Communications Commission om tilladelse til at teste en prototype af maskinen i hjemmene hos 252 af sine medarbejdere spredt over USA.


Ifølge ansøgningen, der kan ses her, så er Google i fuld gang med at “udvikle en underholdningsenhed, der kræver tests udenfor laboratoriumsmiljøet.” Enheden er endnu i prototypefasen og vil blive ændret inden ændret inden den endeligt skal testes for at se om den overholder diverse standarder.


Google skriver i ansøgningen, at maskinen vil benytte Wi-Fi og Bluetooth til at forbinde sig til hjemmets netværk og anden forbrugerelektronik, men vi får ikke indsigt i brugsscenarier.


Her på Recordere.dk spår vi, at der højest sandsynligt er tale om enheder, der skal bruges til at eksperimentere med Googles [email protected], hvor firmaet har ambition om gøre dit hjem lige så intelligent som din smartphone, og få hvidevarer og forbrugerelektronik til at fungere som var de apps.


Kort og godt, så går ideen ud på, at få Android bygget ind i alverdens elektronik, så du kan tænde og slukke lamper med din Android-mobil og styre enheder som stereoanlægget, termostaten eller vaskemaskinen.


Eller også er Google på vej med en ny, spændende Google TV-boks. Under alle omstændigheder, så skal du snige dig ind i hjemmet hos en af de 252 udvalgte Google-medarbejdere for at få et smugkig på maskinen.


 


Kilde: GigaOM

Annonce