Forside * Nyheder

Google+ til iOS uploader billeder automatisk


Google+ kæmper stadig for at blive et socialt netværk, der er lige så relevant som Facebook. Som en del af kampen udvikler Google løs på den mobile platform, og nu er der netop kommet en ny udgave af Google+-app’en til iPhones.


Facebook har stor succes på den mobile platform, og netop derfor satser Google hårdt på at prøve at vinde Google+brugere via mobilen. Det kan ikke undre, at Google har satset hårdt på at integrere Google+ i Android-platformen, men de anerkender fuldt ud, at iPhone er den mest populære smartphone-model lige nu. Derfor har de netop bragt iOS-udgaven af Google+-app’en på linje med Android-app’en. Især på ét punkt var iOS-app’en nemlig bagud i forhold til Android-app’en, og det var når det gjaldt billed-uploads.


Google+-app’en kan nemlig nu sættes til – helt automatisk – at uploade de billeder, du tager med din smartphone. Billederne bliver uploadet til din Google+-profil, hvor de altid vil være tilgængelige, og offentlige, hvis du gerne vil have det. Denne funktion, der uploader billederne i baggrunden har ikke indtil nu været tilgængelig for iPhone-ejere, men det er den nu.


Så hvis du er iPhone-ejer, men ikke har lyst til at bruge iCloud til at lave backup af dine billeder, så kan Google+ altså nu fungere som et alternativ. Der er dog en begrænsning på 1GB per billede.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.