Forside MWC MWC 2012

Hvad forventer vi af MWC 2012 ?


Hvad forventer vi af MWC 2012 ?


Mens redaktionen sidder i lufthavnen i København, er der tid til at overveje, hvad vi tror der bliver det helt store på MWC 2012.


Det er første gang Recordere.dk deltager aktivt på den store mobil-event MWC i Barcelona, men da alle efterhånden har vænnet sig til, at deres enheder derhjemme “smelter sammen”, var det helt naturligt at vi skulle være til stede.


Recordere har modtaget mere end 100 invitationer til arrangementer og pressemøder, og har udvalgt de vigtigste, som giver stor mening for vores læsere og forumbrugere.


 


Microsoft og Nokia løber nok med opmærksomheden


Som vi også skrev om i går, er Microsoft og Nokia kommet i medvind på Windows Phone, og med en stigning på 36% i salg, vejer Microsoft nok morgenluft i deres mission omkring Windows Phone.


Alligevel tror vi mere på at det bliver deres lancering af den offentlige beta af Windows 8, der løber med den største opmærksomhed.


Windows 8 vil inden for de nærmeste dage kunne downloades af alle i en betaversion, hvor deres Metro brugerflade skal give PC brugerne samme oplevelse som på Windows Phone og X-box.


Ligesom Nokia vil vise deres Lumia 910’er, som er en forstørret Lumia 800 med frontvendt kamera og 4.3″ skærm. Ligesom Nokia vil slå på deres kamera / billedekvalitet. (Det skal de nok arbejde lidt med. Lumia 800’s billeder er p.t. ikke noget vi råber hurra for)


 


Sony skal bevise noget


Sony er nødt til at vise, at de har noget at byde ind med, efter de brød med Ericsson, og rygter går på at Sony har en Windows Phone klar, som de eventuelt vil vise frem i Barcelona. Sker det, lover recordere.dk at være på pletten.


 


Samsung kommer med nye Tablets


På Samsungs stand er det et faktum, at Galaxy S3 vil mangle, og at fokus vil gå på deres Galaxy Tab 2, samt nogle mindre interessante mobil modeller.


 


HTC klar med nye “stjerner”


HTC har altid brugt MWC til at lancere nye telefoner, og i år forventer vi at de kommer med en afløser til deres Legend. Samtidigt vil de nok vise version 4 af deres efterhånden berømte og berygtede Sense teknologi til Android. Det vil heller ikke undre os, om de har endnu en telefon med Beat Audio teknologi klar.


 


Hvad med alle de andre ?


Både LG og Samsung er også klar med enkelte nye modeller, og så forlyder det også, at danske DORO er klar med en Smartphone, der er ekstra brugervenlig for dem der har behov for det.


Vi skal besøge Garmin, der vil fortælle hvad deres strategi er med Navigon, efter de har overtaget selskabet, ligesom vi vil aflægge en masse spændende app / gadget udviklere et besøg.


Forvent at alle stande, der viser noget omkring brug af smartphone som fjernbetjening vil blive godt dækket.


Recordere.dk er på plads på MWC fra i morgen.


 


Hold styr på nyhederne via vores Mobile World Congress TEMA

Annonce