Forside * Nyheder

iDock eller møbel? Eller begge dele?


 


Ny trend eller japansk fjolleri? I Japan er de begyndt at sælge møbler med indbyggede docks til iPhone og iPod. JVC har for eksempel lavet et lille bord.


Måske varer det ikke så længe, inden du kan købe en iDock i IKEA. Hvis det står til JVC, er docks til dine Apple-produkter nemlig noget, der skal indbygges i møbler. JVC har nemlig lavet et fint designet bord til stuen eller soveværelset, der indeholder både højttalere og dock, og som fås i blank hvid eller sort finish. Modellen hedder N-BX3 og har ud over iDock-tilslutning også FM Tuner og SRS StudioSound HD-lydchip indbygget.


På sin vis minder bordet lidt om de monstrøse dobbeltsenge, man kunne købe i 70’erne, der havde indbygget stereoanlæg. Foreløbig er det kun planen at sende bordet ud i Japan i næste måned, hvor det vil koste 40.000 Yen, eller ca. 3.000 kroner. Men i denne verden er det altid muligt at bestille den slags hjem til Danmark,hvis man bare er stædig nok og er villig til at betale told og moms oveni. Eller også kan man bare købe et billigt bord i IKEA og så stile en almindelig iDock oven på.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.