Forside * Nyheder

iPhone er Europas mest populære smartphone…og nummer to


iPhone dominerer totalt i Europa, hvis man skal tro en undersøgelse fra ComScore i USA. Apples populære smartphone indtager 1.-, 2.- og 5.-pladsen i de fem største, europæiske lande.


Det kommer næppe som nogen stor overraskelse for de fleste, men Apples iPhone er den mest populære smartphone i Europa. Sådan var det i hvert fald i 2011 i følge en rapport, der netop er udgivet af det amerikanske analyseinstitut ComScore. Firmaet har lavet målinger i alle de største, vestlige lande, og i Europa gælder det Storbritannien, Tyskland, Frankrig, Spanien og Italien.


I disse lande går iPhone ind på en klar førsteplads, nærmere betegnet iPhone 4. Og når det er essentielt, skyldes det at andenpladsen søreme også er en iPhone – nemlig 3GS. Og for at det ikke skal være løgn, indtager iPhone 4S femtepladsen på listen – formodentlig fordi den kom så sent i 2011, at kun få havde haft mulighed for at investere i den før målingens deadline.


På tredje- og fjerdepladsen ligger ikke uventet Samsung, der er Apples største konkurrent på smartphones. Men ganske overraskende er det Samsung Galaxy Ace, der er på tredjepladsen, og ikke den eller så populære Galaxy S II, som er at finde på fjerdepladsen.


For god ordens skyld bør det nævnes, at der er tale om en opgørelse over enkelte modeller. Hvis man ser på Android-telefoner mere bredt, har disse en langt større markedsandel end Apples telefoner.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.