Forside * Nyheder

LG giver forsmag på deres MWC-telefoner


 


L-serien bliver sammen med Optimus Vu den store nyhed fra LG, når World Mobile Congress starter om en uge. Det mest interessante ved den nye serie er en ny teknologi, der får skærmen til at se mere flydende ud.


LG regner med at vende stærkt tilbage til World Mobile Congress i år. Det ?anden? sydkoreanske elektronikgigant har netop løftet sløret for tre smartphones, som de forventer at lancere, når verdens største mobilmesse starter i Barcelona om en uge. Den nye serie har fået navnet Optimus L, og i serien finder vi L3, L5 og L7, der er tre smartphones i tre forskellige prisklasser. Den mest skrabede model er L3, der har en lille 3,2-tommers skærm og kører med Android Gingerbread ? det er den, der formodentlig vil blive kastet i nakken på folk sammen med et abonnement.


L5 og L7 er lidt sjovere, i og med at de begge bliver lanceret med Ice Cream Sandwich. Samtidig har de henholdsvis 4.0- og 4.3-tommers skærme, så der er masser af plads at rode rundt med den nyeste version af Android på. De rygter, der er sluppet ud, siger ikke ret meget om hardwaren på indersiden. Men websitet Phonearena gætter på, at vi i hvert fald på L7 kan forvente en dual-core-processor.


Samme website nævner også en anden interessant feature ved L-serien, nemlig ?Floating mass technology.? Det er en teknologi, der får skærmen til at se mere flydende ud, eftersom selve panelet ligger lige under glasset på fronten.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.