Forside * Nyheder

LG vil vise Vu frem på Mobile World Congress


 


LGs konkurrent til Samsungs Galaxy Note er nu gået fra rygte til faktum. Og den er god nok: Skærmen er på fem tommer i et 4:3-format, og der er tale om en LTE-enhed, der endda skulle være verdens tyndeste af sin art.


Vi viderebragte for nyligt rygtet om LGs nye smartphone/tablet-hybrid, Optimus Vu, som har en 5 tommers-skærm, som helt unikt er fordelt over et 4:3-format i stedet for det normale widescreen-format, vi ser på smartphones. Nu er Optimus Vu imidlertid blevet helt officiel. LG har meddelt at Vu bliver lanceret senere på måneden under Mobile World Congress.


Som rygterne forudsagde, er skærmen altså på fem tommer, fordelt bredere end normalt på grund af 4:3-formatet. Men derudover ved vi nu en del ting, som rygtesmedene ikke kunne forudsige i forrige uge. Det er for eksempel nu bekræftet, at der til Vu hører en stylus-pen, der har fået navnet Rubberdium. Den kan bruges til at tage håndskrevne noter med, der så senere kan konverteres til dokumenter, eller som man tage et hurtigt screenshot af via den indbyggede QuickClip-knap.


Samtidig meddeler LG, at Vu understøtter LTE, og i følge LGs pressemeddelelse er Vu med sine 8.5 mm den tyndeste LTE-telefon på markedet lige nu (Hvilket ikke er så mærkeligt, når elektronikken kan spredes over mere plads, fordi den er så stor.) Dertil kommer, at Vu kan streame audiovisuelt indhold trådløst til enheder i stuen via DLNA, og med kabel via HDMI. Som rygterne også sagde, kommer Vu med Android 2.3 til at starte med, men vil hurtigt blive opgraderet til Ice Cream Sandwich.


Vu bliver lanceret i Korea først, og det sker i marts. Under Mobile World Congress, der starter 27. februar, får vi sandsynligvis mere at vide om. hvornår den kommer på markedet i resten af verden.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.