Forside Nyheder

Loewe Remote App giver TV-guide og titler.


 


Loewes nye App til fjernbetjening af deres produkter byder også på udvidet integration, som TV-guide og Gracenote musiktitler og covers.


Den nye Loewe Assist Media App udfører ikke alene fjernbetjeningens standardfunktioner, som f.eks. programskift og lydstyrkeregulering, på dit Loewe TV, den giver også adgang til din programliste, og via Gracenote leverer den elektroniske programguide (EPG) udførlige informationer om film, TV-serier og programmer.


Ud over en kort sammenfatning af programindholdet viser den f.eks. også hvem de medvirkende skuespillere er. Så snart en interessant udsendelse er fundet, kan TV’et indstilles på den ønskede kanal med et enkelt touch. EPG-oversigten kan naturligvis også blot fungere som et digitalt programtidsskrift, hvortil du også kan få adgang via din iPad.


Med Loewe Assist Media App kan du desuden programmere optagelser på dit Loewe DR+ TV (til TV´ets harddisk/DR+ arkiv) direkte via iPad´en via funktionen One Touch Recording. Eneste forudsætning for brug af funktionen er, at dit Loewe TV er i aktiv stand by og kører på samme WLAN-net som iPad’en.


Dine favoritkanaler kan gemmes på iPad dashboardet ? dvs. på iPad´ens startside, så du hurtigt, via iPad´en, kan skifte program på dit Loewe TV. Endvidere er Loewe TV’ets MediaNet integreret i Loewe Assist Media App´en således, at de App´s der befinder sig der, også kan aktiveres på iPad’en.


Loewe Assist Media App er kompatibel med alle Loewe LED TV fra og med 32?, der har Media+ og er opdateret med softwareversion 7.x.


  


Pris og tilgængelighed


Loewe Assist Media App til iPad fås allerede nu i App Store.


Frem til den 1. april 2012 kan App´en downloades “for Free” (gratis), herefter vil prisen være kr. 30,00.

Annonce