Forside Emner Spil nyheder

Modern Warfare 3 præsenterer Overwatch

 


Alle der betaler for Call of Duty Modern Warfare 3´s Elite del kan nu se frem til mere guf. Således udgives nu Overwatch, et nyt map, til Xbox 360 medlemmer af Elite. Overwatch skulle være tilgængeligt nu til, men da jeg ikke har Elite medlemsskab, kan jeg ikke bekræfte det for jer. Overwatch smider dig i kamp på en byggeplads på toppen af en af New Yorks skyskrabere. Kampene foregår på to plan, hvor en bro placeret centralt, muliggør angreb fra flere forskellige vinkler.Banen er åben i siderne, hvorfor man altså kan risikere at dratte ned fra skyskraberen (kampene foregår på 70´ende etage.) Billederne i artiklen er “skudt” på den ny Overwatch bane. 


 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.