Forside MWC MWC 2012

Nokia Lumia 900 kommer til Danmark i Q2.


Nokia Lumia 900 lander i butikkerne inden sommerferien


Nokia Lumia 900 kommer til Danmark i Q2.


Der var ikke meget overraskende på Nokias pressemøde på MWC, men inden sommer har de hele 4 Windows Phone baserede telefoner.


Stephen Elop fra Nokia var i rigtigt godt humør i dag i Barcelona. Udover deres flotte salg af Nokia Lumia 800, var Nokia klar til at fortælle  at de nu er klar til at udsende deres Nokia Lumia 900 i resten af verden. Det betyder at Danmark får deres store Windows Phone på gaden omkring sommerferien, og det til en pris omkring 4.500 kr. uden abonnement.


Telefonen får ikke LTE som i USA, men har ellers samme specifikationer som den amerikanske Lumia 900.Prisbillig Lumia 610


Nokia er også klar med en low entry Windows Phone, der kan sælges på gaden til lige under 2.000 kr. Telefonen skal tage kampen op med de prisbillige Android telefoner.


Nokia Transport


Et af de nye spændende gratis produkter der er på vej er Nokia Transport, som dækker byer globen rundt, hvor du kan finde transport information inden for bus, tog og metro. Det skal blive spændende at se om Transport også kommer til at dække byer i Danmark.

Annonce