Forside MWC MWC 2012

Nvidia lover Tegra 3-mobiler i dette kvartal


Smartphones med Nvidias Tegra 3-chip bliver afsløret på Mobile World Congress i Barcelona senere i denne måned.


 


Chipproducenten lover, at hurtig quadcore-processor finder vej til et væld af smartphones ? de første afsløres på Mobile World Congress sidst på måneden


Nvidia har netop fremlagt virksomhedens årsregnskab, og direktør Jen-Hsun Huang kunne fortælle om omsætning på fire milliarder dollars, og en indtjening på 581 millioner dollars.


Det lyder lige lovlig kedelig hvis man har en forkærlighed for lækkert grej og skinnende gadgets, og heldigvis kom direktøren også med en lækker nyhed:


?I dette kvartal forventer vi at sende Tegra 3-baserede supermobiler ud på markedet. Vi vil annoncere dem på Mobile World Congress, og forventer at sende dem ud på markedet i dette kvartal.?


Vi regner med at se quadcore-processorer fra HTC og LG, men krydser også fingre for supermobiler fra firmaer som Sony, Panasonic og Fujitsu.


Pt. findes Tegra 3-chippen kun i ASUS? Transformer Prime-tablet ? en maskine, der har fået utrolig flotte anmeldelser rundt om i verden.


Nvidias Tegra 3-chip er også godkendt til brug med det kommende Windows 8 til ARM, og vi regner med at se processoren i en god bunke Windows-tablets senere på året.

Annonce