Forside * Nyheder

Ny 3D-telefon fra LG på MWC


Optag video i 3D og redigér den uden at bruge en computer. Det er netop blevet muligt med LGs nye 3D-smartphone, hvor redigeringssoftwaren beifinder sig i din hule hånd.


LG Optimus 3D Max er følgeren til Optimus 3D, der udkom sidste år. Akkurat ligesom forgængeren kan du optage video og tage billeder i 3D, som du så kan smide op på fladskærmen og se på med 3D-briller. Hvis du ikke bare vil se på dem på den 4,3 tommer store skærm.


Men til forskel fra Optimus 3D har Max-modellen nu fået så mange hestekræfter under motorhjelmen, at du nu også kan redigere dine 3D-videoer og billeder direkte på smartphonen. Du behøver altså ikke at skulle lægge billeder og video over i et eksternt program på computeren først. En anden tilføjelse i forhold til forgængeren er NFC, så man altså kan bruge telefonen til mikrobetaling. LG har også lanceret et nyt koncept, nemlig LG Tags, der er små klistermærker med NFC-chips, som du kan placere i hjemmet, i bilen m.m. Når så telefonen har NFC aktiveret, skifter den indstillinger, når den kommer i nærheden af en LG Tag. På den måde kan telefonen have forskellige ringetone- eller trådløse indstillinger, afhængig af, hvor brugeren befinder sig i verden.


Derudover er der tale om en telefon med 1,2 GHz dual-core-processor og to 5-megapixels, stereroskopiske kameraer på bagsiden til at skyde 3D med. Den har ikke 4G, men understøtter HSPA+, så det vil sige downloadhastigheder på op til 21 Mbps. Smartphonen lanceres med Android 2.3, men vil blive opgraderet til Ice Cream Sandwich kort efter lanceringen. LG vil annoncere Optimus 3D Max officielt på Mobile World Congress, der starter på mandag i Barcelona.


 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.