Forside Nyheder

Ny Beep-messe i København til efteråret


 


Udstillingen Beep havde premiere i november, og arrangørene er klar med en efterfølger samme tid i år.


Der kommer endnu en elektronikudstilling i år; Beep-udstillingen fortsætter, og til november er de klar til at åbne dørene for sæson 2.


“Der bliver noget for den brede befolkning, som godt vil gøre nogle gode kup til julegaver, der bliver nyt for nørderne – og så håber vi at kunne præsentere noget, der aldrig er set før i Danmark”, udtaler redaktør David Guldager fra TV2 Beep til nyhedsbrevet DIGImail (udgives af BFE).


Til Beep 2011 sidste år må arrangørene føle sig frem, men med et besøgstal på 16.244 til premieren er forventningerne høje til årets udstilling hvor der ventes endnu større tilslutning fra udstillere og partnere.


Hos BFE – Brancheforeningen Elektronik – roser man initiativet.


“Beep 2011 var et vigtigt skridt mod en årlig tradition. Der er ingen tvivl om, at med masser af forbrugerelektronik i hjemmene, så er det et område, som interesserer rigtig mange mennesker – på tværs af køn og alder. BFE mener derfor, at der er et stort potentiale i Beep 2012.” udtaler direktør i BFE Kurt Frausing.


Beep 2012 afholdes d. 16. – 18. november 2012 i Bella Center.

Annonce