Forside Indhold og distribution Spil nyheder

Nye baner til Where´s my water

 


Spiller du hyggespillet Where`s my Water på mobilen? I så fald er der nye og gratis baner til dig fra idag og 10 dage frem.


I anledningen er Valentins dag den 14. Februar har Disney Mobile udsendt en opdatering til spillet Where`s my water. Fra og med idag og 10 dage frem, vil der hver dag blive udgivet en ny bane samt et nyt tema til spillet.


Både baner og tema vil være inspireret af Valentins Dag. Spillet er ude til både iOS og Android.


Kender du ikke Where´s my water, så er der tale om et lille spil, hvor en krokodille skal have vand i sin bruser. Måden den får det på, er ved at du graver tunneller i jorden, så vandet kan komme hen til krokodillens  bruser. Banerne bliver naturligvis mere komplekse jo længere du kommer.

Annonce