Forside Nyheder

Østbande fældet af iPad-sporing


 


Endnu engang sætter den moderne teknik tyveknægte skatmat. Litauiske indbrudstyve nåede ikke ud af landet inden de var sporet.


Den moderne teknik gør det sværere at være tyveknægt, det måtte to mænd fra Litauen sande tidligere på ugen. Det skriver eb.dk.


De to indbrudstyve havde udset sig et hus på Vinkelvej i Vordingborg natten til tirsdag, hvor de brød ind mens beboerne sov. Uden at vække ejeren listede de rundt, og plukkede forskellige ting af værdi som de tog med.


Men en ting burde de havde ladet ligge, men fristensen var for stor. Husets iPad røg med ned til de andre tyvekoster. Men det skulle vise sig at være dumt.


“Ejeren havde lagt et sporingsprogram ind på iPad’en, og da han vågnede tirsdag morgen og opdagede indbruddet, kontaktede han 06.45 politiet, da han kunne se, at hans iPad var på vej over Storebæltsbroen fra Sjælland til Fyn”, fortæller vagtchef ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, Søren Østervig, til eb.dk.


Ovre på Fyn stod politiet derfor klar til at standse de to litauere. Den ene blev anholdt med det samme, mens den anden nåede at stikke af barfodet. Så politiet forventer at han snart pågribes eller melder sig selv.


Så det kan godt betale sig at aktivere sporingsfunktionen “Find min iPad” (eller iPhone).

Annonce