Forside MWC MWC 2012

Smartphone og apps til ældre

Doro_phoneeasy_740_open_right_


Mobilproducenten Doro er kendt for enkle brugervenlige mobiltelefoner, og nu går de også ind på smartphone- og app-markedet.

Den svenske virksomhed lancerer i dag sin strategi på den globale Mobile World Congress i Barcelona, hvor den første smartphone henvendt til seniorer samt en ny brugervenlig Android-baseret brugerflade til smartphones, tablets og pc’er også præsenteres.


Doro Experience

Doro Experience er en brugervenlig brugerflade, der kan installeres på hvilken som helst Android-baseret smartphone, Windows-baserede pc?er og andre smart devices og gøre dem seniorvenlige.

Brugerfladen kombinerer enkel navigation, et web-baseret styresystem og et udvalg af applikationer og indhold specielt til seniorer.


 


Lad familien styre apps’ene

En del af det nye koncept er Doro Experience Manager, som er en web-baseret portal, hvor brugeren – eller familie og venner – kan fjernstyre det indhold og de applikationer, som ligger på den smarte enhed.


Via cloud-baseret teknologi kan digitalt indhold som fx billeder og applikationer nemt lægges over på enheden eller fjernes igen.


 

Udvalgte senior-apps

Doro Selection er et udvalg af applikationer og relevant indhold for seniorerne. I stedet for at skulle vælge mellem tusindvis af apps er her kun et begrænset antal – udviklet både af Doro og andre udbydere.

En af Doros applikationer giver fx seniorerne nem adgang til Facebook. Det betyder, at mobilbrugere i alle aldre nu kan publicere indhold som fx statusopdateringer og billeder direkte til sine ældre venner og slægtninge.

 
Doro_experience_user_interface

Doro_experience_manager

Annonce