Forside Nyheder

Stor afsløring for Google TV senere i dag


Google gør klar til en stor TV-annoncering senere i dag. Bliver der mon tale om det længe ventede Google Nexus TV?Senere i dag vil Google afsløre noget stort relateret til Google TV. Er der mon tale om det længe ventede Google Nexus flad-tv?


” Bliv klar til mandag, har vi nogle store annonceringer!” Den statusopdatering dukkede op på Facebook-siden for Google TV lørdag aften amerikansk tid.


Vi har ingen anelse om, hvad det er som Google gør klar til at afsløre, men vi har tidligere hørt fra Google-bossen Eric Schmidt, at han forventer, at Google TV vil indtage store markedsandele her i 2012, og Samsung har også omfavnet platformen og vil lancere Google TV-baserede stuealtre i løbet af i år.


Eller også er der tale om et Google Nexus flad-tv i stil med de Nexus-mobiler, vi tidligere har set fra HTC og Samsung. Altså et flad-tv designet i tæt samarbejde mellem Google og en udvalgt producent.


Bloomberg synes at vide, at LG og Google er hoppet i seng sammen, og på CES demonstrerede LG et Smart TV baseret på Googles software.


Under alle omstændigheder, så er vi klar her på Recordere.dk til at fortælle dig om nyhederne lige så snart vi hører nyt.

Annonce