Forside * Nyheder

Valentins-gaveidé: moderigtige øretelefoner


 


Det er Valentine’s Day på tirsdag – en tradition, flere og flere også fejrer i Danmark. Men i stedet for at forfalde til klichéer som blomster eller chokolade som valentinsgave til kæresten, kan man overveje en lille gadget. F.eks. disse øretelefoner fra Altec Lansing.


De er lyserøde og kan få sød musik til at spille. Det lyder jo som den perfekte gave til den bedre halvdel på Valentine’s Day, som en hel del danskere kommer til at fejre på tirsdag. Hvis du også er den romantiske type, men gerne vil give kæresten eller konen en gave, der holder lidt længere end visnende blomster og fedende chokolade, så prøv med Altec Lansing Bliss. Det er et par lyserøde, moderigtigt designede øretelefoner, rettet specielt mod kvinder.


Bliss-ørepropperne er lavet i en særlig pasform, der efter pressemeddelelsens ordlyd skulle passe til kvindeører, fordi de er mindre (det lyder som om, Altec Lansing undervurderer, hvor høje, kvinder er i Skandinavien…)


Bliss fås dog også i andre farver end lyserød. De findes i tre prisklasser, der ud over pink, spænder over farver som aqua, sort, lilla, guld, grønblå og rød. Platinum-modellen er den dyreste, og koster 399 kroner. Den adskiller sig selv fra de andre modeller ved at være udstyret med stofledning, der ikke krøller helt så let, samt et større frekvensspektrum.


Gold- og Silver-modellerne koster henholdsvis 319 og 239 kroner.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.