Forside * Nyheder

Apple får gennemført fogedforbud mod Motorola


 


Så er den gal i Tyskland igen. Endnu engang har Apple haft held til at få nedlagt et fogedforbud mod en af konkurrenternes produkter, og det er gået ud over Motorola denne gang.


Den populære Motorola Xoom-tabletserie (bill.) samt to mobiltelefon-modeller bryder ifølge en domstol i München et af Apples patenter. Det handler om et patent, som Apple har på måden, man scroller hen over billeder i smartphone-gallerier på. Der er ifølge patentbloggen FOSS Patents en helt bestemt bevægelse i billederne, som Apple har patenteret, og som Motorola ifølge retten i München har efterlignet.


Det er ikke det store problem for Motorola at fikse patentbruddet ? det kræver blot en softwareopdatering med en anden animation. Men Apple har faktisk ret til at kræve alle Motorola-produkter med denne softwarefeature ombord, fjernet fra butikshylderne og eventuelt destrueret. De fleste observatører af situationen mener dog, at chancerne for at dette sker, er meget lille.


Der forventes endnu en afgørelse i Tyskland i morgen, denne gang drejer det sig om de to rivaler Apple og Samsung, der ligger i patentkrig over 3G-teknologi og oplåsningsmekanismen, hvor man lader fingeren glide henover skærmen.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.