Forside * Nyheder

Apples flad-tv kommer først i 2013


Apples flad-tv kommer først i 2013, men det er på vej? Og det vil bruge skærmpaneler fra Sharp, lyder vurderingen.


 


Apples flad-tv kommer først i 2013


? Men det kommer, fastlår asiatisk analysefirma. Apples vigtigste underleverandør har investeret i en af Sharps panelfabrikker.


Mange markedsanalytikere spår, at Apple vil lancere et flad-tv senere i år, men ifølge det asiatiske analysefirma, CLSA, kommer Apples stuealter først engang i 2013. Det skriver Businessinder.com, der citerer gruppens arbejdspapir.


Det påpeges blandt andet, at Foxconns moderselskab, Hon Hai, har fortaget en stor investering i en af Sharps panelfabrikker.


Foxconn er Apples vigtigste underleverandør, og CLSA tolker investeringen som et tegn på, at Foxconn og Apple ønsker større kontrol over produktionen af skærmpaneler. Apple har også fortaget en stor milliardinvestering i Sharps produktionsfaciliteter, hvilket yderligere understreger det tætte samarbejde med Hon Hai/Foxconn.


Det forventes, at Apples kommende flad-tv vil være baseret på firmaets iOS-platform og være tæt integreret med iCloud og produkter som iPad og iPhone.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.